Προσφερόμενες Θέσεις
Μπορείτε να αναζητήσετε Θέσεις Πρακτικής Άσκησης στα πλαίσια του προγράμματος Erasmsus+ (ανά χώρα, πόλη και ειδικότητα) στην ευρωπαϊκή πλατφόρμα erasmusintern.org, στο ακόλουθο σύνδεσμο: https://erasmusintern.org/  
Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Ανακοινώνουμε ενημέρωση που λάβαμε μέσω ΙΚΥ από τη Διπλωματική Ακαδημία του ΥΠΕΞ σχετικά με δύο αμοιβόμενες θέσεις πρακτικής άσκησης στην αντιπροσωπεία της Ε.Ε. στα Σκόπια. Επισημαίνεται ότι οι συγκεκριμένες μετακινήσεις δεν μπορούν να λάβουν χρηματοδότηση από το Πρόγραμμα Erasmus+. Πληροφορίες σχετικά με τις θέσεις εδω.

Για να δείτε τις προσφερόμενες θέσεις πρακτικής άσκησης από την γερμανική επιχείρηση κάντε κλικ εδώ.

Το Γραφείο Διεθνών Σχέσεων & Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων του ΤΕΙ Πελοποννήσου ενημερώνει τους φοιτητές/φοιτήτριες που ενδιαφέρονται να πραγματοποιήσουν Πρακτική Άσκηση στο εξωτερικό, ότι για το ακαδημαϊκό έτος 2017-2018 υπάρχει δυνατότητα χορήγησης υποτροφιών στα πλαίσια του Προγράμματος ΕRASMUS+.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με το Γραφείο Διεθνών Σχέσεων & Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων, Γραφείο 44Α, Ισόγειο, τηλ. 27210 45171, email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. .